NAUCZYCIELE (HGT)
BRANŻA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNO-TURYSTYCZNEA (HGT)
CENTRUM KASZTAŁCENIA ZAWODOWEGO NR 1 W ZAMOŚCIU POSIADA WYKWALIFIKOWANĄ I DOŚWIADCZONĄ KADRĘ NAUCZYCIELI ZAWODU KSZTAŁCĄCYCH W ZAWODACH SZKOLNICTWA BRANŻOWEGO PRZYPORZĄDKOWANYCH BRANŻY HOTELARSKO-GASTRONOMICZNO-TURYSTYCZNEJ (HGT), UWZGLĘDNIAJĄC SPECYFIKĘ UMIEJĘTNOŚCI ZAWODOWYCH LUB ZAKRES, W JAKIM UMIEJĘTNOŚCI TE SĄ WYKORZYSTYWANE PODCZAS WYKONYWANIA ZADAŃ ZAWODOWYCH.
NAUCZYCIELE PROWADZĄCY ZAJĘCIA PRAKTYCZNE:
Budzyńska Teresa - nauczyciel zawodu
Krasnopolska Agnieszka - nauczyciel zawodu
Konc Renata - nauczyciel zawodu
Kornicka Joanna - nauczyciel zawodu
Surma Anna - nauczyciel zawodu
Sioma Dorota - nauczyciel zawodu
Siemko Andżelika - nauczyciel zawodu
Pieczykolan Agnieszka - nauczyciel zawodu
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 343404
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
Nazwa zajęć praktycznych:
PROCESY PRODUKCJI WYROBÓW CUKIERNICZYCH
NADZÓR PRODUKCJI W ZAKŁADZIE PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO
ORGANIZACJA PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH
GOSPODARKA MAGAZYNOWA W ZAKŁADZIE CUKIERNICZYM
PROCESY PRODUKCJI WYROBÓW CUKIERNICZYCH
KUCHARZ 512001
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
Nazwa zajęć praktycznych:
PRACOWNIA TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ
PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ 911205
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
HGT.05. Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
PRACOWNIK POMOCNICZY GASTRONOMII 941203
KWALIFIKACJA WYODRĘBNIONA W ZAWODZIE
HGT.04. Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne